Ürün Adı Beyazlatılmış İç Fındık
Hazırlanışı Isıl işleminden geçirilen natürel iç fındığın, dışındaki zarının soyularak % 5 ve altı zarlı hale getirilmesi, rutubetinin % 4-5 aralığında istenilen seviyeye çekilmesiyle hazırlanır.
Ebatlar 9 - 11 mm, 11 - 13 mm, 13 - 15 mm, 15 mm + veya 9 mm - 16 mm arasında tekli/çoklu istenilen ebatlarda hazırlanır.
Kullanım Alanları Çikolata, şekerleme ve pastacılık sektörlerinde kullanılır. Aynı zamanda çerez olarak tüketilir.
Paketleme 25 kg, 50 kg, 80 kg jüt / naylon çuvallarda,
25 kg, 50 kg kraft torbalarda,
5 kg, 10 kg, 12,5 kg, 20 kg, 25 kg şeffaf , renkli veya alüminyum vakum poşetlerde, karton kutu içerisinde veya kartonsuz şekilde palet üzerinde,
500 kg, 700 kg, 800 kg, 1000 kg büyük torbalarda
© Aralık 2013 - 2019 Uslu Fındık - www.uslufindik.com.tr