Ürün Adı | Fındık Unu | |
---|---|---|
Hazırlanışı | Natürel, kavrulmuş veya beyazlatılmış iç fındık tekniğine uygun biçimde istenilen kalınlık seviyesinde öğütülmesiyle hazırlanır. Üründeki zar oranı ve rutubet istenilen seviyede ayarlanır. | |
Ebatlar | 0 - 1,5 mm, 0 - 2 mm, 1 - 3 mm ebatlarında hazırlanır. | |
Kullanım Alanları | Krema, bisküvi, pastacılık ve unlu mamullerde kullanılır. | |
Paketleme |
25 kg, 50 kg, 80 kg jüt / naylon çuvallarda, 25 kg, 50 kg kraft torbalarda, 5 kg, 10 kg, 12,5 kg, 20 kg, 25 kg şeffaf , renkli veya alüminyum vakum poşetlerde, karton kutu içerisinde veya kartonsuz şekilde palet üzerinde, 500 kg, 700 kg, 800 kg, 1000 kg büyük torbalarda |