Ürün Adı | Kavrulmuş İç Fındık | |
---|---|---|
Hazırlanışı | Isıl işleminden geçirilen natürel iç fındığın dışındaki zarının soyularak % 5 zarlı hale getirilmesi ve rutubetinin % 0,8 - 4 aralığında istenilen seviyeye çekilmesiyle hazırlanır. | |
Ebatlar | 9 - 11 mm, 11 - 13 mm, 13 - 15 mm, 15 mm+ veya 9 mm – 16 mm arasında tekli/çoklu istenilen ebatlarda hazırlanır. | |
Kullanım Alanları | Çikolata, şekerleme ve pastacılık sektörlerinde kullanılır. Aynı zamanda çerez olarak tüketilir. | |
Paketleme |
25 kg, 50 kg, 80 kg jüt / naylon çuvallarda, 25 kg, 50 kg kraft torbalarda, 5 kg, 10 kg, 12,5 kg, 20 kg, 25 kg şeffaf , renkli veya alüminyum vakum poşetlerde, karton kutu içerisinde veya kartonsuz şekilde palet üzerinde, 500 kg, 700 kg, 800 kg, 1000 kg büyük torbalarda |